Våra tjänster

Är du i behov av någon av våra tjänster?

Är du en bygg firma, elektriker, privatperson eller är ett företag med någon typ av avfall? Tveka då inte på att kontakt oss, så kommer vi fram till en bra lösning som täcker era behov.

Kategori

Bygg

Är din byggfirma i behov av container och sorterings tjänster? Vi erbjuder bra priser och skräddarsyr efter era behov. Vi erbjuder också hämtning av mindre mängder skräp som inte kräver container.


Kategori

Elektriker

Har din elfirma kablar som ligger och skräpar? Vi erbjuder fri hämtning av kablar och el skräp inom Karlskrona komun.


Kategori

Annat företag/Privat person

Privatperson. Har du mycket skräp hemma? Vi kan då hämta och hantera detta åt dig och du kan lägga din tid på annat. Har du mycket skrot hemma? Då kan du sälja detta till oss.

Annat företag. Har ditt företag mycket skräp? Vi erbjuder container och sorterings tjänster för er som har mycket skräp. Vi erbjuder också hämtning av mindre mängder skräp som inte kräver container.Om oss

Affärsidé

Våran Affärsidé är att hämta och sortera privatpersoners och små och medelstora företags avfall. 

Bonansa Recycling är ett företag med säte i Karlskrona. Vi vill att det ska vara enkelt och billigt att bli av med sitt skräp och avfall. Därför startades Bonansa Recycling 2023. Istället för att du och ditt företag ska behöva ta hand om erat skräp så hämtar vi de åt er. Vi gör arbetet som ni inte vill göra så kan ni lägga eran tid på det ni är bäst på. 

Våra kunder är både små och medelstora företag samt privatpersoner. Vi gör allt för att tillfredsställa våra kunders behov.